Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 mai 2019, 10:00 Diaspora moldovenească views 12045
Diaspora promovează produsele cosmetice moldovenești (Foto)
29 mai 2019, 10:00 Diaspora moldovenească views 12045

Diaspora promovează produsele cosmetice moldovenești (Foto)

Moldovenii, chiar și departe de casă, nu uită de origini și de calitatea produselor moldovenești, mai mult decît atît, aceștea promovează produsele autohtone la diverse evenimente și expoziții.

Un exemplu demn de urmat este și Carolina Vetrova care a prezentat produsele fabricii de cosmetice "Viorica-Cosmetic" în cadrul celei de a VI-a Expoziții Internaționale de invenții și inovații "N.G. Slaveanov" din orașul Voronej.

Potrivit consilierului prezidențial pentru relațiile cu diaspora, Cristina Buga, Carolina Vetrova este un exemplu demn de urmat, iar asta pentru că, pe lingă evenimentele culturale pe care le organizează, aceasta promovează producția și tehnologiile moldovenești peste hotare.

"Bravo, dna Carolina Vetrova, și felicitări pentru premiul mare obținut", a scris Cristina Buga într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În cadrul expoziției, Carolina Vetrova a prezentat produsele cosmetice din gama "Spirulina". Produsele cosmetice din această gamă conțin extractul BioR.

BioR este o elaborare inovatoare brevetată de savanții Institutului de Microbiologie și Biotehnologie al Academiei de Științe a Moldovei, care reprezintă un preparat biologic complex obținut din spirulină prin aplicarea unor tehnologii biologice originale.

Grație compoziției sale unice, BioR este asimilat de organismul uman aproape în totalitate, fapt care permite amplificarea înzecită a acțiunii tuturor componentelor utile ale spirulinei!

BioR este un preparat cu adevărat fenomenal pentru cosmetologie, fapt care a permis specialiștilor Laboratorului Științific "Viorica-Cosmetic", în comun cu savanții Institutului de Microbiologie și Biotehnologie al Academiei de Științe a Moldovei, să creeze o gamă unică de produse cosmetice cu proprietăți antioxidante, regenerante, imunomodulatoare, antiinflamatoare.

Sursa: noi.md  

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
684 locuitori

Flocoasa este un sat din cadrul comunei Ciobalaccia, raionul Cantemir. Situat în zona Colinelor Tigheciului, satul Flocoasa se află la distanța de 25 km de orașul Cantemir şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 684 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.