Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 august 2018, 12:05 Diaspora moldovenească views 7704
Update: Explozia de la Bologna: MAEIE anunță dacă printre victime sînt moldoveni
07 august 2018, 12:05 Diaspora moldovenească views 7704

Update: Explozia de la Bologna: MAEIE anunță dacă printre victime sînt moldoveni

UPDATE 11:51 În urma informației actualizate prezentate de MAEIE, s-a stabilit că o moldoveancă a fost rănită ușor în urma exploziei de la Bologna.

Aceasta a primit îngrijirile medicale necesare și a fost deja externată. Informația a fost recepționată de Consulatul General al Republicii Moldova la Milano.

10:01 Printre cele 86 de victime ale exploziei produse ieri pe o autostradă de lîngă aeroportul din Bologna nu sînt cetățeni moldoveni. Informația a fost confirmată pentru Noi.md de purtătorul de cuvînt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Alexandru Roitman.

Autoritățile de la Chișinău mențin legătura permanentă cu reprezentanții misiunii diplomatice din Italia, pentru a monitoriza evoluția acestui caz.

„La moment nu avem asemenea informații că printre victime ar fi cetățeni moldoveni", a declarat purtătorul de cuvînt al instituției.

Menționăm că două persoane au decedat, iar 84 au fost rănite în urma exploziei produse ieri de la Bologna. 14 dintre acestea se află în stare gravă. Potrivit martorilor oculari, explozia a izbucnit la un camion care transporta mașini sau camionete, după care autoturismul a fost cuprins de flăcări.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

explozie , victime , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
798 locuitori

Pietrosu este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Măgura Nouă, Pietrosu și Măgura. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 114 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Pietrosu a fost menționat documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.