Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 octombrie 2017, 11:30 Diaspora moldovenească views 5386
Ambasadorul Moldovei în Franța a discutat cu Macron
19 octombrie 2017, 11:30 Diaspora moldovenească views 5386

Ambasadorul Moldovei în Franța a discutat cu Macron

Ambasadorul Republicii Moldova în Franța, Emil Druc, a avut o întrevedere cu președintele Republicii Franceze, Emanuel Macron.

În cadrul unei ceremonii la Palatul Elysée, acesta a înmînat scrisorile de acreditare.

Macron a salutat relaţiile de prietenie dintre Franţa şi Republica Moldova, favorizate în mod special de ataşamentul țării noastre faţă de valorile francofone. Totodată, liderul de la Elysée a remarcat faptul că în anul curent este celebrată cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relaţiilor diplomatice moldo-franceze.

Emmanuel Macron a exprimat susținerea Franței pentru o cooperare strînsă între UE și Republica Moldova, adaptată la rezultatele ce vizează implementarea reformelor interne, dar și la nivelul ambiţiilor țării noastre.

Ambasadorul Emil Druc a exprimat mulţumiri cordiale pentru sprijinul Franței în cooperarea pe multiple planuri și a evidențiat prioritatea mandatului său de a dezvolta, în continuare, relațiile dintre cele două state.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Franta , ambasador , întrevedere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
36 locuitori

Mocreachi este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Mocreachi alcătuia 36 de oameni în anul 2000. Satul Mocreachi a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.