Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 aprilie 2017, 15:33 Diaspora moldovenească views 6486
În atenția membrilor diasporei reveniți temporar în Moldova
10 aprilie 2017, 15:33 Diaspora moldovenească views 6486

În atenția membrilor diasporei reveniți temporar în Moldova

Comisia Electorală Centrală organizează o masa rotundă în vederea dezbaterii subiectului înregistrării prealabile a cetățenilor cu drept de vot care în ziua alegerilor se vor afla în străinătate.

Evenimentul va avea loc marți, 11 aprilie curent, cu începere de la ora 11:30, în sala de ședințe a Comisiei (str. Vasile Alecsandri, 119, et. 3).

În cadrul întrunirii va fi prezentată aplicația on-line pentru înregistrarea prealabilă, vor fi discutate măsurile de îmbunătățire a procedurii și identificarea soluțiilor necesare pentru dezvoltarea acesteia, precum și asigurarea înregistrării unui număr cît mai mare de cetățeni.

La masa rotundă sînt invitați să participe reprezentanți ai autorităților publice centrale și organizaţiilor non-guvernamentale, parteneri de dezvoltare ai CEC, precum și reprezentanți ai cetățenilor aflați peste hotare.

Cuvinte cheie:

diaspora , CEC

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
1671 locuitori

Cajba este un sat şi comună din raionul Glodeni. Cajba este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Glodeni și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1671 de oameni. Satul Cajba a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.