Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 octombrie 2016, 12:05 Diaspora moldovenească views 7337
Moldoveanca a prezentat peste ocean o nouă colecție de haine
18 octombrie 2016, 12:05 Diaspora moldovenească views 7337

Moldoveanca a prezentat peste ocean o nouă colecție de haine

Dați Cezarului ce este al Cezarului, iar Victoriei Cocieru - marile podiumuri ale lumii. La sfîrșitul acestei săptămîni, talentata creatoare moldoveancă de modă și-a prezentat o nouă colecție vestimentară în SUA. Creatoarea brandului Khéops a fost pur și simplu scăldată în valuri de aplauze.

Anticipată e o petrecere, noua ediție a evenimentului de modă Seattle Fashion Week, desfășurat în perioada 14-15 octombrie, a fost ocazia perfectă pentru Victoria Cocieru de a-și etala munca ultimelor luni. Creatoarea de modă a lansat, la Seattle, o nouă colecție de articole vestimentare: de data aceasta, pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2016-2017.

Noua ediție SFW și-a propus să întrunească pe același podium cultura tech, arta și moda, iar această experiență a fost împărtășită din plin și de către creatoarea brandului Khéops.

Victoria a muncit mult pentru crearea noii colecții, ale cărei regine au fost cîteva nuanțe de albastru. Admirați și voi rodul muncii ei, lookbook-ul e deja gata:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

designer , diaspora , haine

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
4655 locuitori

Ţarigrad este un sat şi comună din raionul Drochia. Ţarigrad este unicul sat din comuna cu acelaşi nume și este situat la 4 km de orașul Drochia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4655 de oameni. Satul Ţarigrad a fost atestat documentar pentru prima dată la 27 iulie 1795 sub denumirea de Corbu.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.