Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 ianuarie 2016, 12:11 Diaspora moldovenească views 6837
22 ianuarie 2016, 12:11 Diaspora moldovenească views 6837

La Ankara s-a deschis primul magazin de vinuri moldovenești (Foto)

La Ankara a fost deschis oficial primul magazin de vinuri moldovenești. În vînzare sînt expuse vinurile albe și roșii din sudul Republicii Moldova. Membrii misiunii diplomatice moldoveneștide la Ankara au vizitat unul din punctele de vînzări și în cadrul discuțiilor, Bariș Oktay Ermihan, proprietarul magazinului a menționat că este mulțumit de deschiderea acestuia, iar vinurile moldovenești devin tot mai populare în rîndul consumatorilor turci. El a subliniat că este interesat să importe vinuri moldovenești și ale altor companii din Republica Moldova.

De asemenea, proprietarul magazinului a manifestat interes pentru o eventuală participare la lucrările celei de-a 23-a ediții a Expoziției Internaționale de băuturi alcoolice și produse alimentare Anfas Food and Beverage Fair 2016, care urmează să aibă loc în perioada 10-13 februarie 2016, în or. Antalya, alături de alte companii vinicole moldovenești.

Sursa: www.turcia.mfa.md

Cuvinte cheie:

vin , Turcia , magazin

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
22 locuitori

Lelina este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 22 de oameni. Satul Lelina a fost întemeiat în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.