Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
13 ianuarie 2022, 09:45 Natura şi turismul views 1952
Noi reguli de intrare în Grecia
13 ianuarie 2022, 09:45 Natura şi turismul views 1952

Noi reguli de intrare în Grecia

Persoanele care călătoresc în Grecia vor avea nevoie, începînd de luni, de un test PCR sau un test rapid negativ pentru COVID-19 înainte de intrarea în țară, din cauza înrăutăţirii situaţiei legate de coronavirus.

Această cerinţă se aplică tuturor călătorilor cu vîrsta de 5 ani şi peste care sosesc în Grecia începînd de luni de la ora 06:00 (04:00 GMT), indiferent dacă sînt sau nu vaccinaţi, relatează DPA, transmite Digi24.ro.

Testul PCR negativ nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore, iar testul rapid nu trebuie să fie mai vechi de 24 de ore în momentul sosirii.

Această reglementare se va aplica iniţial pînă la 24 ianuarie, a anunţat duminică Autoritatea Aviaţiei Civile şi a Frontierelor Terestre.

De asemenea, călătorii care se îndreaptă spre Grecia trebuie în continuare să completeze formularul de localizare înainte de a începe călătoria.

În Grecia, numărul de infecţii cu coronavirus a crescut rapid în ultimele zile. Aproximativ 35.000 de cazuri noi sînt înregistrate în fiecare zi în această ţară cu aproape 11 milioane de locuitori.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Grecia , calatorie , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
4601 locuitori

Măgdăceşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Măgdăceşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 38 km de oraşul Criuleni şi 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia la nivelul comunei Măgdăceşti constituie 4601 oameni. Satul Măgdăceşti este atestat pentru prima dată într-un document datat cu 9 martie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.