Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
01 iulie 2020, 12:20 Natura şi turismul views 5320
Moldovenii rămîn fără posibilitatea de a merge pe litoralul din Bulgaria. Hotărîrea de ultimă oră
01 iulie 2020, 12:20 Natura şi turismul views 5320

Moldovenii rămîn fără posibilitatea de a merge pe litoralul din Bulgaria. Hotărîrea de ultimă oră

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria informează că, în conformitate cu ordinul Ministerului Sănătății al Bulgariei, intrarea în Bulgaria a cetățenilor statelor terțe, inclusiv ai Republicii Moldova, este interzisă pînă la 15 iulie 2020, INCLUSIV CU SCOP DE TRANZIT.

Cu titlu de excepție, autoritățile bulgare examinează solicitările de intrare și/sau tranzitare a Bulgariei pentru persoanele aflate în situație umanitară dificilă, transmite telegraph.md.

Informația respectivă urmează a fi comunicată ambasadei la adresa de e-mail: sofia@mfa.gov.md pentru a fi transmisă pentru examinare autorităților bulgare.

În cazuri excepționale: accidente cu victime, decese și calamități naturale, cetățenii Republicii Moldova pot apela la numărul de telefon +359 877819314 sau vor scrie la adresa de e-mail: sofia@mfa.gov.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Bulgaria , turism , mare , covoare , interdicţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
192 locuitori

Zolonceni este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Criuleni și la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 192 de locuitori. Satul Zolonceni a fost menționat documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.