Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
13 ianuarie 2020, 10:30 Natura şi turismul views 5227
Meteorologii spun dacă vom avea în ianuarie zăpadă
13 ianuarie 2020, 10:30 Natura şi turismul views 5227

Meteorologii spun dacă vom avea în ianuarie zăpadă

Temperaturile destul de generoase pentru această perioadă vor predomina şi luna aceasta. Chiar dacă sîntem la mijloc de ianuarie, iarna nu prea are de gînd să-și intre în drepturi.

Meteorologii spun că săptămînile viitoare nu se prevăd ninsori abundente, iar vremea caldă se va menține, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

"Cu părere de rău, la moment nu ne aşteptăm să cadă precipitaţii, nici în zona Centrală, nici în cea de Sud. Ne aşteptăm să avem doar pentru data de 12, în partea de Nord, şi acestea să fie sub formă de ninsoare, dar acestea vor fi nesemnificative, fiindcă cantităţile de precipitaţii vor fi destul de mici", a spus şeful Direcţiei de Prognoze meteorologice, Ghenadie Roşca.

Pentru următoarea perioadă, pînă în data de 16 ianuarie, meteorologii anunţă valori termice destul de generoase. Pe timp de zi vor fi între +3 şi +8 grade Celsius. Iar noaptea se vor înregistra între -4 şi un +1 grade Celsius.

Sursa: stiri.md

Cuvinte cheie:

vremea , iarna , vremea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1502 locuitori

Sămăşcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Sămăşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 12 km de orașul Șoldănești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1502 oameni. Satul Sămășcani a fost atestat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.