Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
14 septembrie 2019, 11:37 Natura şi turismul views 4748
Vremea se schimbă brusc începînd cu săptămîna viitoare
14 septembrie 2019, 11:37 Natura şi turismul views 4748

Vremea se schimbă brusc începînd cu săptămîna viitoare

După o primă jumătate de septembrie cu temperaturi generoase, de vară, vremea se va schimba brusc, iar la sfîrșitul săptămînii viitoare gradațiile din termometre nu vor trece de 12 grade Celsius.

Chiar din acest weekend vremea se va răci semnificativ, iar sîmbătă mercurul din termometre nu va urca mai sus de de 25 de grade Celsius. Duminică va fi și mai frig, cu maxime de 22 de grade și minime de 12 grade.

La începutul săptămînii viitoare se va încălzi ușor, dar doar pentru scurt timp, pentru că la sfîrșitul săptămînii răcirea va fi și mai semnificativă. Minimele vor coborî spre spre sfîrșitul săptămînii pînă la 7 grade Celsius.

Precipitații slabe sînt așteptate începînd de marți, ca de vineri ploile să se încetească.

Sursa: cotidianul.md

Cuvinte cheie:

vremea , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
423 locuitori

Coada Iazului este un sat din cadrul comunei Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 11 km de oraşul Sîngerei și la 118 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 423 de oameni. Satul Coada Iazului a fost menționat documentar în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.