Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
18 martie 2019, 10:06 Natura şi turismul views 13002
Protest la Vama Leuşeni
18 martie 2019, 10:06 Natura şi turismul views 13002

Protest la Vama Leuşeni

În această noapte, a avut loc un protest la Vama Leușeni. Mai mulți transportatori au blocat punctul de intrare în țară, spune deputatul blocului ACUM Dumitru Alaiba.

„La 3 dimineața, în frig, transportatorii au blocat punctul de intrare în țară. Oamenilor nu li se crează condiții să muncească. Ei vor să muncească legal. Nici licență nu li se eliberează, nici nu sînt lăsați în pace să lucreze, aşa cum lucrau pînă acum. Măcar să-şi hrănească familia", a scris Alaiba pe pagina sa de facebook.

Potrivit lui, mai mulți șoferi ce efectuează transportul internațional de colete şi pasageri au fost amendați, pentru că nu dețineau licență de activitate. Acestora le-au fost scoase și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Alaiba a mai spus că șoferii permiteau trecerea gradual, deci nici măcar nu au blocat traficul. Mai degrabă doar l-au încetinit pentru a transmite un mesaj „guvernării".

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

protest , vama , Leușeni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1651
Populația:
2834 locuitori

Cîrnăţeni este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Cîrnăţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Căușeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2834 de oameni. Satul Cîrnăţeni a fost menționat documentar în anul 1651.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.