Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
10 iulie 2018, 16:20 Natura şi turismul views 3113
Fenomene meteo extreme în următoarele ore
10 iulie 2018, 16:20 Natura şi turismul views 3113

Fenomene meteo extreme în următoarele ore

Serviciul Info Trafic vine cu o avertizare în legătură cu condițiile meteo complicate care se așteaptă în următoarele ore.

Serviciul Info Trafic a venit cu o avertizare, în special pentru conducătorii auto, în legătură cu înrăutățirea bruscă a vremii.

Astfel, în următoarele trei ore în țară se prevăd vijelie, ploi puternice, cu descărcări electrice și grindină. Vîntul va bate în rafale puternice de pînă la 15-20 m/s.

Meteorologii au anunțat pentru astăzi ploi cu descărcări electrice în toate regiunile țării. Temperatura aerului se va menține acceptabilă pentru această perioadă: noaptea +14.. +19 grade Celsius, iar ziua +24..+29 de grade Celsius.

Ploile vor continua și în noaptea de marți spre miercuri, în raioanele de nord, de centru și de sud. Miercuri temperatura va varia noaptea de la +15 la +20 de grade Celsius, iar ziua de la +15 la +32 de grade Celsius.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

meteo , fenomen

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
1416 locuitori

Morozeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Morozeni și Breanova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 66 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1416 oameni. Satul Morozeni a fost menționat documentar în anul 1518.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.