Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
12 aprilie 2018, 14:15 Turismul în Moldova views 12888
Ambasada Moldovei la Stockholm va lansa un proiect turistic
12 aprilie 2018, 14:15 Turismul în Moldova views 12888

Ambasada Moldovei la Stockholm va lansa un proiect turistic

Ambasada Republicii Moldova la Stockholm va lansa proiectul de promovare a țării noastre în rândul cetățenilor suedezi sub genericul "Descoperă valorile culturale și vinicole ale Moldovei", relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Potrivit proiectului, în perioada 17 – 21 mai curent, primii 35 de cetățeni suedezi vor veni în Republica Moldova, avînd posibilitatea de a vizita mai multe mănăstiri, cetăți, vinării din țară, precum și alte destinații turistice.

În scopul popularizării proiectului, Ambasada Republicii Moldova din Suedia în colaborare cu Consulatul Onorific a organizat o reuniune de promovare a relațiilor moldo-suedeze, itinerarelor turistice, culturii și tradițiilor naționale, la care au participat reprezentanții mediului de afaceri și asociativ, jurnaliști, membri ai "Rotary Club" și structurilor de consultanță guvernamentală din Suedia.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

ambasada , turism , Suedia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
142 locuitori

Ştefăneşti este un sat din cadrul comunei Tănătarii Noi, raionul Căuşeni. Satul are o suprafaţă de circa 0.50 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.24 km. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Căușeni și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 142 de oameni. Satul Ştefăneşti a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.