Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
27 iulie 2017, 16:15 Natura şi turismul views 3475
Atenționare de furtună pentru seara zilei de azi
27 iulie 2017, 16:15 Natura şi turismul views 3475

Atenționare de furtună pentru seara zilei de azi

Meteorologii au anunțat cod galben de ploi puternice cu descărcări electrice, grindină și vijelie pentru seara zilei de azi. Atenționarea meteo este valabilă până la ora 18:00, pe întreg teritoriul țării.

„În perioada 27 - 28 iulie în republică se prevede vreme cu caracter instabil: se vor menține descărcări electrice, seara izolat se prevăd averse puternice cu grindină și vijelie 15-20 m/s. În funcţie de evoluţia fenomenelor, SHS va actualiza acest mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare", se menționează într-un comunicat al Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Potrivit prognozelor, precipitațiile vor continua și pe parcursul zilei de mâine, iar în weekend se așteaptă vreme stabilă.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

meteo , furtuna , ploi , natura , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1585
Populația:
38 locuitori

Bocicăuţi este un sat din cadrul comunei Bălcăuţi, raionul Briceni. Satul se află la nord-vest de Edineţ, între satele Bălcăuţi şi Colicăuţi, situat la 20 km de oraşul Briceni, la 20 km de staţia de cale ferată Văscăuţi (Ucraina) şi la 218 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 38 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din iulie 1585, acesta fiind trecut în documente cu numele Başcăuţi.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.