Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
04 septembrie 2020, 15:00 Natura şi turismul views 8319
Cel mai mic hotel din lume
04 septembrie 2020, 15:00 Natura şi turismul views 8319

Cel mai mic hotel din lume

Cel mai mic hotel din lume este Central Hotel, acesta se află pe o stradă liniștită, din prestigiosul district Copenhaga (capitala daneză).

Camere la hotel, nu este greu de ghicit cît de multe sînt ... una, care are o suprafață de 12 metri pătrați. Dar e dotată cu tot ce e necesar pentru un sejur confortabil: un pat dublu de 1,4 metri, LCD TV (care la dorință, poate fi ascuns în spatele unui panou decorativ din lemn), baie cu duș, frigider, telefon și chiar acces la Wi-Fi gratuit.

Unica cameră de hotel se află la etajul al doilea al unei clădiri cu două etaje. La parter se află o cafenea confortabilă.

Cafeneaua a fost deschisă în anul 2010 și numai la 19 iulie 2013 a început să lucreze și hotelul, care a primit și primii vizitatori. Numărul permite cazarea a 2 persoane, care costă 1800 DKK (240 EURo) pentru o noapte.

Și asta cu micul dejun inclus pentru două persoane, care este servit de la 7 dimineața pînă la prînz. De aceea, dacă vă hotărîți să vă odihniți, bronați din timp camera. În ciuda dimensiunilor sale modeste, hotelul este foarte popular. Prin urmare, dacă vă decideți să vă relaxați, aveți grijă să faceți rezervarea din timp. Succesul instituției l-a asigurat fosta profesie a proprietarului. Leif Singfeld (proprietarul hotelul) a lucrat în show business, de aceea știe cum să atragă atenția vizitatorilor. Fiecare inch pătrat al proprietății sale merită atenție deosebită. Acest hotel are chiar propriul său logo.

Sursa: www.ugaga.net

Cuvinte cheie:

hotel , turism , Danemarca

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1102 locuitori

Căbăiești este un sat și comună din raionul Călăraşi. Căbăiești este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Căbăiești se află la distanţa de 22 km de orașul Călăraşi și la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1 102 oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.