Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
02 octombrie 2015, 17:19 Natura şi turismul views 9943
Vremea se răcește brusc
02 octombrie 2015, 17:19 Natura şi turismul views 9943

Vremea se răcește brusc

Dacă începutul săptămânii viitoare ne va bucura cu timp mai cald, temperatura ajungând și la 24-25 de grade Celsius în centrul şi sudul ţării, atunci de miercuri, 7 octombrie, vremea se va schimba brusc, răcindu-se cu peste 10 grade, transmite IPN.

Meteorologii prognozează în acest weekend, dar şi în primele 2 zile ale săptămânii viitoare temperaturi care oscilează între 20 şi 25 de grade Celsius. Deja de miercuri temperatura va scădea , oscilând între 12 grade în nordul ţării şi maximum 17 grade Celsius la sud. Noaptea temperatura va scădea şi până la 2 grade Celsius. Precipitaţii nu se prevăd decât izolat ploi slabe la nord pentru marţi, 6 octombrie. Nici vânt nu va fi.

Paginile de internet specializate în prezentarea prognozelor meteo informează că pe parcursul întregii luni octombrie cald va fi doar în următoarele câteva zile, iar odată cu scăderea bruscă a temperaturilor acestea se vor menţine până la sfârşitul lunii. Precipitaţii sunt prevăzute doar 3-4 zile în această perioadă. E de menţionat că în Moldova este valabilă avertizarea cod galben şi portocaliu de secetă hidrologică.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

vremea , meteo , prognoza , temperatura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1118 locuitori

Rudi este un sat şi comună din raionul Soroca. Rudi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1118 oameni. Satul Rudi a fost menționat documentar în anul 1463.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.