Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
27 iulie 2015, 09:28 Natura şi turismul views 8928
Vreme instabilă în această săptămînă
27 iulie 2015, 09:28 Natura şi turismul views 8928

Vreme instabilă în această săptămînă

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunta ploi cu descarcari electrice in centrul tarii. Primele zile ale saptamanii vor fi marcate de precipitatii, in timp ce de joi vremea se stabilizeaza, temperaturile mentinandu-se la nivelul de sub 34 de grade Celsius.

Astfel, pe timp de zi, mercurul in termometru va oscila intre 31 si 34 de grade, cu o usoara scadere la sfarsitul saptamanii, iar pe timp de noapte – intre 18 si 22 de grade Celsius. Totodata, codul portocaliu de canicula si-a schimbat straiele si infatiseaza vreme caniculara in limitele codului galben.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

Moldova , meteo , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1455
Populația:
17757 locuitori

Căuşeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Căuşeni. Situat în sud-estul Republicii Moldova la 83 km de Chișinău, oraşul este traversat de rîul Botna şi afluentul lui, Lunguţa. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 17757 de locuitori. Se presupune că prima atestare documentară a localităţii, datează din 1455. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.