Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
02 iulie 2015, 12:28 Natura şi turismul views 6536
Moldovenii care călătoresc în Grecia trebuie să dețină bani cash
Foto: facebook.com
02 iulie 2015, 12:28 Natura şi turismul views 6536

Moldovenii care călătoresc în Grecia trebuie să dețină bani cash

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Elenă să deţină suficienţi bani în numerar pentru acoperirea tuturor cheltuielilor.

Autoritățile de la Atena au decis închiderea băncilor elene, cel puţin pînă la data de 6 iulie 2015, precum și limitarea extragerilor de numerar la 60 de euro pe zi pentru clienţii băncilor locale, doar pe teritoriul elen, atenționează ministerul.

MAEIE recomandă cetățenilor moldoveni să deţină suficient numerar pentru acoperirea tuturor cheltuielilor, în eventualitatea unor întreruperi ale activităților bancare din această țară.

Cuvinte cheie:

moldovenii , Moldova , bani , Grecia , calatorie , recomandari

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1464 locuitori

Pașcani este un sat și comună din raionul Hîncești. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pereni și Pașcani. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Hîncești și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1464 de locuitori. Satul Pașcani a fost menționat documentar în anul 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.