Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
19 mai 2015, 16:42 Natura şi turismul views 7472
Vietnamul va extinde termenul de şedere fără vize pentru turiștii străini
19 mai 2015, 16:42 Natura şi turismul views 7472

Vietnamul va extinde termenul de şedere fără vize pentru turiștii străini

Autorităţile Republicii Socialiste Vietnam (RSV) au promis să extindă termenul de şedere fără vize pentru turiştii străini de la 15 la 30 de zile.

Visul tuturor persoanelor pentru o vacanţă reuşită: soare, apă şi exoticăvadeveni şi mai accesibil odată cu decizia autorităților Vietnamului de a permite şederea fără vizăpentru cetățenii acelor țări, care beneficiază deja de acces fără viză în țară. În prezent, turiștii din: Coreea de Sud, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Rusia și Japoniapot intra fără viză în Vietnam şi se pot afla în ţară timp de 15 zile. Iar dacă doresc să viziteze din nou Vietnamul, străinii trebuie să aștepte cel puțin 30 de zile înainte de intrarea următoare.

Guvernul Vietnamului împreună cu Ministerul Turismului, Serviciul de Imigrare, Poliție și alte părți interesate, examinează extinderea termenului de ședere fără viză pentru turiști pînă la 30 de zile, în scopul de a atrage mai mulți vizitatori străini din țări cu potențial turistic ridicat sau din state, care sînt parteneri strategici cu Vietnamul. Data exactă a intrării în vigoare a noilor reguli nu a fost încă anunțată.

Vă reamintim că din 1 ianuarie 2015, proprietarii pașapoartelor rusești pot călători în Vietnam fără viză timp de 15 de zile în baza pașapoartelor, termenul valabilităţii cărora la momentul intrării nu este mai mică de 6 luni și cu condiția că de la data ieşirii anterioare din Republica Socialistă Vietnam au trecut cel puțin 30 zile.

Condițiile de călătorie pentru deținătorii pașapoartelor moldovenești pot fi găsite pe viza.md.

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

viza , Vietnam , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.