Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
16 aprilie 2015, 14:45 Natura şi turismul views 7773
Moldova, țară atractivă pentru japonezi (VIDEO)
16 aprilie 2015, 14:45 Natura şi turismul views 7773

Moldova, țară atractivă pentru japonezi (VIDEO)

Autorităţile de la Tokyo vor promova Moldova și vor încerca să convingă cât mai mulți japonezi să viziteze țara noastră pentru că reprezintă o destinație atractivă.

Asigurarea vine din partea ambasadorului nipon în Moldova, cu sediul la Kiev, Shigeki Sumi, şi a fost făcută în cadrul unei întrevederi cu președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Cei doi oficiali au discutat și despre o serie de inițiative menite să valorifice potențialul de cooperare dintre legislativul de la Chişinău şi cel de la Tokyo.

Andrian Candu a menționat că Japonia este un partener important, care susține Moldova prin diverse proiecte. Între anii 1992 şi 2010, cu sprijinul Japoniei, în Moldova au fost implementate o serie de proiecte în agricultură, industrie alimentară, sănătate și educație.

Reamintim că informații exhaustive despre turismul în Moldova, zonele geografice ale Moldovei, rezervații, resurse acvatice, flora și fauna, monumente ale naturii, localitățile Moldovei și diasporei, pot fi vizualizate la compartimentul NATURA și TURISMUL.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Japonia , turism , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
611 locuitori

Ţambula este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.81 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.32 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pălăria, Octiabriscoe și Ţambula. Satul Țambula se află la distanța de 24 km de orașul Sîngerei și la 128 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 611 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.