Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
23 martie 2015, 15:32 Natura şi turismul views 7897
Unde ar putea moldovenii sărbători Paștele
23 martie 2015, 15:32 Natura şi turismul views 7897

Unde ar putea moldovenii sărbători Paștele

În ajunul sărbătorilor de Paşti, agenţiile de turism au pregătit mai multe oferte pentru clienţi. Moldovenii, care vor alege să petreacă sfintele sărbători peste hotare, vor trebui să plătească între 100 de euro şi 1.000 de euro.

Reprezentanții Agențiilor de Turism din Chișinău spun că, în perioada sărbătorilor de Paști, cea mai solicitată destinație a moldovenilor este Dubai. Iar ofertele pentru această direcție sunt şi cele mai scumpe. Preţul unui sejur de șapte nopți variază între 500 de euro și 1.000 de euro pentru o persoană.

În ofertele speciale pentru Paști sunt și sejururile în staţiunile din România. O călătorie de patru zile la Slănic Moldova costă aproximativ 200 de euro pentru o persoană.

Şi călătoriile prin orașele europene sunt solicitate de turiştii moldoveni. Un city-break în Roma, de exemplu, costă aproximativ 130 de euro de persoană pentru două nopți.

Iar pentru cei care vor să trăiască din plin farmecul sfintei sărbători, agențiile de turism au pregătit călătorii în Ierusalim. Un sejur de șapte zile costă cel puțin 500 de euro.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Paste , sarbatoare , turism , calatorie , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
90 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Octeabri din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 175 km de Chișinău. Populaţia satului Alexandrovca alcătuia 90 de oameni în anul 2012. Satul Alexandrovca a fost întemeiat la mijlocul secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.