Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
15 mai 2019, 10:06 Sărbători şi obiceiuri views 14468
De Ziua Familiei, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare
15 mai 2019, 10:06 Sărbători şi obiceiuri views 14468

De Ziua Familiei, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare

Astăzi, cînd în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internațională a Familiei, preşedintele ţării, Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare, prin care a transmis tuturor moldovenilor să-i preţuiască pe cei dragi.

"După cum este bine cunoscut, prin decret prezidențial, anul 2019 a fost declarat drept Anul Familiei în Republica Moldova. S-au depus eforturi substanțiale pentru a susține familiile tinere, cele numeroase și social-defavorizate. De asemenea, au fost întreprinse multiple acțiuni pentru protejarea copiilor rămași singuri. Un loc aparte l-au ocupat manifestările de omagiere a cuplurilor longevive, ca simbol al înțelepciunii, fidelității și respectului.

Cu prilejul deosebit al sărbătoririi Zilei Familiei, transmit tuturor urările mele cele mai bune împreună cu îndemnul de a-i ocroti și prețui pe cei dragi și apropiați, în numele dragostei necondiționate, al înțelegerii și armoniei", se arată în mesajul şefului statului.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

familie , Igor Dodon , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
340 locuitori

Gordineştii Noi este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul Gordineştii Noi se află la 5 km de oraşul Edineţ, la 13 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 340 locuitori. Satul Gordineştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.