Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
03 ianuarie 2019, 17:25 Sărbători şi obiceiuri views 12762
Mitropolitul Vladimir a adresat un mesaj de felicitare creştinilor ortodocşi
03 ianuarie 2019, 17:25 Sărbători şi obiceiuri views 12762

Mitropolitul Vladimir a adresat un mesaj de felicitare creştinilor ortodocşi

Acum, cînd au mai rămas zile numărate pînă cînd vom sărbători Crăciunul pe stil vechi, Înalt Prea Sfinţitul Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove a adresat un mesaj de felicitare tuturor creştinilor ortodocşi din ţara noastră.

„Binecuvîntați fiind de Domnul de a ne continua itinerarul vieții şi calea creșterii noastre în Hristos, vă doresc: conducătorilor țării – înțelepciune şi frică de Dumnezeu; iubiților noștri tineri – apropiere de Pruncul Hristos şi dreaptă cultivare educațională; concetățenilor plecați în afara Republicii – răbdare şi statornicie în păstrarea credinței şi valorilor primite de acasă şi tuturor creștinilor noștri – pace şi luminare interioară, bucurii şi frumoase împliniri!", se arată în comunicatul emis de Mitropolia Moldovei", se arată în mesajul de felicitare al Înalt Prea Sfinţitul Vladimir.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Mitropolit , felicitare , Crăciunul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
367 locuitori

Troiţa este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 73 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 367 de oameni. Satul Troița a fost menționat documentar în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.