Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
16 ianuarie 2015, 16:50 Căsătoria views 18984
Moment emoţionant la o nuntă din Chişinău. Ce s-a întâmplat după ce mireasa a aruncat buchetul
Foto: gandul.info
16 ianuarie 2015, 16:50 Căsătoria views 18984

Moment emoţionant la o nuntă din Chişinău. Ce s-a întâmplat după ce mireasa a aruncat buchetul

O tânără din Chişinău a avut parte de o surpriză în timpul unei nunţi la care fusese invitată. La doar câteva clipe după ce a prins buchetul miresei, Tatiana Calişciuc a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

Un moment emoţionat a avut loc în timpul unei nunţi desfăşurate recent în Republica Moldova. Protagonişti nu au fost însă cei doi miri, ci un cuplu de prieteni ai acestora.

Tradiţia spune că fata care va prinde buchetul miresei se va căsători în viitorul apropiat. Pentru Tatiana Calişciuc însă, „efectul" s-a produs pe loc: imediat ce a luat florile în mână, tânăra a fost cerută de soţie în faţa tuturor invitaţilor.

„Am asistat la o nuntă foarte frumoasă şi pentru că unul dintre cei mai buni prieteni ai mei a făcut un pas foarte important în viaţa lui, şi eu aş vrea să fac un mic pas, care cred că este important şi pentru mine şi pentru Tania, cu toate că ea nu ştie. ..", şi-a început discursul iubitul fetei.

„Aş vrea să o am alături de mine pe această domnişoară toată viaţa... Vreau să mă trezesc în fiecare dimineaţă alături de tine, să trecem peste orice problemă împreună şi să creştem copii frumoşi şi mulţi împreună", a mai spus bărbatul înainte de a o cere în căsătorie pe Tatiana.

În aplauzele tuturor, emoţionată, tânăra a spus „da".

Momentul a fost surprins de o cameră de luat vederi, iar clipul a fost publicat pe YouTube, unde a adunat peste 25.200 de vizualizări în mai puţin de 24 de ore.

„Atât de drăguţ! Am vizionat şi eu cu lacrimi! Mai rar aşa persoane; bravo lui, a făcut o surpriză minunată!", a comentat un internaut.

Sursa: www.gandul.info

Cuvinte cheie:

nunta , casatorie , tradiții , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
40 locuitori

Tomeştii Vechi este un sat din cadrul comunei Balatina raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Glodeni și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 40 de oameni. Satul Tomeștii Vechi a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.