Mergi spre compartimentul: Bucătăria
21 martie 2015, 12:16 Bucătăria views 11004
Mîine la Chișinău se va desfășura tîrgul de post Vegan Show 2015
21 martie 2015, 12:16 Bucătăria views 11004

Mîine la Chișinău se va desfășura tîrgul de post Vegan Show 2015

Duminică, 22 martie, la centrul ARTICO, între orele 11.00 și 17.00 se va desfășura cea de-a 2a ediţie a Târgului de Post Vegan Show. Târgul va pune accent pe mâncarea sănătoasă pe timp de post, produsele agricole în sezon şi producătorii autohtoni. Evenimentul va fi împărțit în patru regiuni tematice.

La Regiunea de Târg vor fi puse in vânzare diferite produse agro-alimentare, reţete, reviste şi alte articole de profil, Regiunea Catering va propune bucate de post pregătite pe loc, Regiunea Teatrului Gastronomic "Vegan Master-Class" va oferi degustări de bucate de post pregătite de către bucătari profesionali, iar în Regiunea Divertisment Educativ vor fi petrecute ateliere de informaţie pe teme de nutriție "Tribuna Sănătății", activități și jocuri pentru copii, plus tombola "Coșul de Post".

Vegan Show 2015 va lansa concursul național "Polonicul de Sur" unde vor fi prezentate spre concurs produse conservate de casă – Adjika, iar toate gospodinele și gospodarii din țară pot participa cu adjika proprie. Intrarea la târg este de 10 lei pentru o persoană, iar copiii până la 12 ani vor intra gratis. Mai multe detalii despre eveniment le puteți afla aici sau pe pagina www.VeganShow.md.

Sursa: madein.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , tirg , post

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1692
Populația:
21 locuitori

Pojarna este un sat din cadrul comunei Sinești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 74 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de locuitori. Satul Pojarna a fost menționat documentar în anul 1692.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.