Mergi spre compartimentul: Bucătăria
26 februarie 2015, 11:28 Bucătăria views 9326
Cel mai mare secret McDonald's, dezvăluit!
26 februarie 2015, 11:28 Bucătăria views 9326

Cel mai mare secret McDonald's, dezvăluit!

Secretul celui mai popular produs consumat în lanţul de fast-food McDonald's, celebrul Big Mac se pare că a fost descoperit. Un bucătar din Marea Britanie a publicat o reţetă a acestui sos atât de iubit de clienţii din lumea întreagă.

Gustul dulce-acrişor specific Big Mac este datorat sosului special, un secret păstrat mult timp de compania americană. Recent, o sticlă cu acest sos a fost câştigată prin licitaţie de un pofticios anonim pentru suma de 12.000 de lire sterline şi astfel la puţin timp după aceea a apărut pe internet o reţetă a acestuia. Todd Wilbur a publicat o variantă pe site-ul topsecretrecipes.com, iar aceasta conţine următoarele ingrediente:

  • 1/2 ceaşcă de maioneză
  • 2 linguriţe de French dressing
  • 4 linguriţe de salată dulce de murături
  • 1 linguriţă de ceapă albă tăiată mărunt
  • 1 linguriţă de oţet din vin alb
  • 1 linguriţă de zahăr
  • un praf de sare de mare

Toate aceste ingrediente de mai sus trebuiesc introduse într-un blender şi mixate timp de câteva zeci de secunde pentru a obţine o adevărată delicatesă.

Sursa: www.click.ro

Cuvinte cheie:

secret , reteta , alimentatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
1143 locuitori

Aluatu este un sat şi comună din raionul Taraclia. Aluatu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1143 de oameni. Satul Aluatu a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.