Mergi spre compartimentul: Cultura
31 decembrie 2020, 13:30 Cultura views 3799
Nicolai Mișcoi: Vă doresc să adormiți și să vă treziți cu gîndul că sînteți oameni fericiți! (Video)
31 decembrie 2020, 13:30 Cultura views 3799

Nicolai Mișcoi: Vă doresc să adormiți și să vă treziți cu gîndul că sînteți oameni fericiți! (Video)

Autorul și prezentatorul rubricii "Istoria rockului moldovenesc" de pe portalul Noi.md, în cadrul unei ediții speciale a făcut totalurile anului 2020, precum și i-a felicitat pe toți cu ocazia sosirii anului 2021 și a interpretat la chitară o melodie proprie, întitulată "În acest An Nou " ("В этот Новый год").

Nicolai Mișcoi a menționat că anul 2020 a fost unul greu pentru toată lumea, inclusiv pentru muzicieni și cei care lucrează cu ei cot la cot – inginerii de sunet, organizatorii de concerte, tehnicienii etc., și că mulți dintre ei au fost nevoiți în perioada pandemiei să-și schimbe chiar și genul de activitate, pentru a-și putea întreține familia.

De asemenea, prezentatorul rubricii "Istoria rockului moldovenesc" a menționat că în 2020, în pofida circumstanțelor dificile, restricțiilor și imposibilității temporare de a filma interviuri în studio, a fost găsită o ieșire din situația care a permis continuarea proiectului.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , rock , emisiune

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
364 locuitori

Petrovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 364 de oameni. Satul Petrovca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.