Mergi spre compartimentul: Cultura
16 decembrie 2020, 11:30 Cultura views 2008
LANSAREA PROIECTULUI CARITABIL „POVESTEA DE IARNĂ”
16 decembrie 2020, 11:30 Cultura views 2008

LANSAREA PROIECTULUI CARITABIL „POVESTEA DE IARNĂ”

Lupii lui Alex Calancea, Surorile Osoianu, Ansamblul Ștefan Vodă și maestrul Nicolae Botgros te invită în POVESTEA DE IARNĂ. Un proiect caritabil pe care-l poți urmări online începând cu 24 decembrie și din care poți face parte. Află în cele ce urmează detalii din poveste, dar și despre farmecul drumeției Lupilor.

În premieră, la inițiativa lui Alex Calancea și Media Show Grup și cu implicarea marilor artiști ai neamului: Surorile Osoianu, Ansamblul Ștefan Vodă și maestrul Nicolae Botgros, în perioada 24 decembrie - 13 ianuarie se va desfășura proiectul caritabil cu impact național și vizibilitate internațională, POVESTEA DE IARNĂ.

Chemarea strămoșească în maniera inedită a Lupilor va răsuna în casele tuturor celor ce vor urmări proiectul.

Campania de caritate POVESTEA DE IARNĂ își propune să aducă sărbătoarea în inima moldovenilor de pretutindeni, prin două concerte inedite, (24 decembrie și 13 ianuarie), cu transmitere online și acces liber, ce deschid porțile spre un cadru de poveste și repertoriu din inima strămoșilor noștri.

Totodată, scopul principal al proiectului este de a uni forțele tuturor printr-un gest caritabil - de a duce sărbătoarea și acolo unde nu e accesată online, unde mai rar se țin concerte, unde căminului familial lipsește - în case de copii, case de bătrâni, centre speciale.

Astfel, odată cu lansarea proiectului, organizatorii anunță și deschiderea platformei de donații POVESTEA DE IARNĂ. În perioada 5-12 ianuarie, în urma colectării de donații publice (pe durata concertului din 24 decembrie, dar și în zilele de până la Revelion), organizatorii vor achiziționa daruri pentru copii, bătrâni, persoane cu dizabilități, iar Lupii vor porni drumeție spre ei, oferindu-le nu doar bunuri materiale, dar și sărbătoare - muzică, master-class-uri, comunicare. Întreaga călătorie a Lupilor va fi reflectată online prin videouri și mesaje, fiind încununată prin concertul din 13 ianuarie.

Pentru detalii despre proiect, urmăriți pagina de Fb a evenimentului: https://www.facebook.com/Live-For-Life-102239698440655

Precum și platforma online: www.liveforlife.md

----

Proiect caritabil sub egida Live for Life

Organizatorii Proiectului:

Media Show Grup, Alex Calancea

Partenerii proiectului:

Ministerul Educației Culturii și Cercetării, Primăria Municipiului Chișinău

Cu susținerea:

Cricova, Rifero, Pascaru Production

Partener Media General:

Moldova 1

Parteneri Media:

privesc.eu; agora.md; ea.md; diez.md; Unimedia; unica.md; Curentul; noi.md; moldovenii.md; RTR moldova; tv8; locals.md

 

Cuvinte cheie:

proiect , caritate , cultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1656
Populația:
15395 locuitori

Durleşti este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 15395 de oameni. Orașul Durlești a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.