Mergi spre compartimentul: Cultura
23 noiembrie 2018, 15:20 Cultura views 17578
Ceremonia de totalizare a
23 noiembrie 2018, 15:20 Cultura views 17578

Ceremonia de totalizare a "Anului Ștefan cel Mare" va avea loc pe 2 decembrie

Președintele Igor Dodon, a convocat o ședință de lucru în cadrul căreia a fost făcut bilanțul Anului lui Ștefan Cel Mare și Sfînt, instituit prin decret prezidențial la data de 2 iulie 2017, notează Noi.md.

Participanții la ședință au făcut bilanțul activităților prilejuite Anului Ștefan cel Mare. Astfel, au fost organizate zeci de evenimente în domenii precum cultura, istoria, educația, sport, menite să sporească interesul societății față de istoria și cultura Moldovei, să contribuie la cultivarea spiritului patriotic în rândul cetățenilor.

Președinția a stabilit că pe data de 2 decembrie, în Palatul Republicii va avea loc ceremonia de totalizare a Anului Ștefan cel Mare și Sfînt.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Stefan cel Mare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1845
Populația:
2175 locuitori

Gribova este un sat şi comună din raionul Drochia. Gribova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 174 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2175 de oameni. Satul Gribova a fost menționat documentar în anul 1845.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.