Coşcalia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Coşcalia, Florica și Plop. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Căușeni și la 61 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2223 de oameni. Satul Coşcalia a fost menționat documentar în anul 1855.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#661 sus 08 august 2012 | 10:59 мой уровень ты сам определил,или тебе помогли,возможно он и на уровне плинтуса,только не твоего,у каждого свой плинтус,а румынский плинтус является твоим...второе,я ничего тебе не давал:)))),дин грэмада ди хырбурь фиекари алежи дуп а луй путинцэ,соарта но поц амэжи,еще ый дупэ ширеа трекэторулуй:)))...ди ундис еу:)))),ыс кяр дин инима цэрий мели ,метафорэ динтрун пункт,ла проприу дин алту.... молдованский,молдавский,moldovanasc ешть ту...еу аша кум о фост молдовинеск... -
#662 teianul 08 august 2012 | 10:00 Acest mesaj a fost şters de către moderator! -
#663 teianul 08 august 2012 | 9:46 Acest mesaj a fost şters de către moderator! -
#664 sus 07 august 2012 | 23:15 1...cheptanate in urma, spre URSS si Russia.... 1...ди нтый мэ фашь русофоб...аму мэ кептинь спри СССР...ту пи тини ти апридилешть шис еу май тари,сау арэц ла тоц ,что ты у нас не определенный парень....хай еу май репет одаты....еу ыс пентру просперареа статулуй РМолдова ыш пэстрареа нумелуй пуртат ди няму ностру,адика нумили ди молдован ка респект фацы ди стрэмошый истуй ням молдовинеск кари ау луптат пентру ка ел сы айбы вяцы (ту аишь на й обьекций,требу прост сы ший сы спуй алтфел)...еу кред кы ту аколо ну вез папуа,мозамбик,русыя ,мексик,мьянмар...сау тот май жисэз СССР,калинка,пынье калдэ... :))))))...крешть о даты мари... -
#665 sus 07 august 2012 | 22:52 ...нума ам обсерват,ла флякурь атенцие ну траг:))))... 1-"p-u ca aveam remuscari de bun simt, dar tot din dragostea lui "sus" am scris-o"...1 ....ту врей еу ла аста сы атраг атенцие,блин,да ту глумшть...2- atunci tu vrei sa fii Gorbatii... :)))))...2...ыц рэспунд ла 1 прин 2...да ди ши ну пёс барбос........есте о ворбы....ел ый бэет ну рэу ,шы кяр ый бун,дай прост, ка ноаптеа.......да ,дакы врей апасы пи мини:))))),адика пи сус, шы поате ай сы май вез шы ту шева еу нума ши тям вэзут ...ну цам вэзут суфлету дискис пре тари кум зышей... -
#666 sus 07 august 2012 | 18:16 ...ыц май спун одаты пинтру шей пи фрыны, драгу тэу ый CalinRomania...ка шы тоц ромыний...еу цын ла цара ме да ту цый со винз...воргешти ку драгу тэу:)))))).... -
#667 sus 07 august 2012 | 18:10 teianul ...ты никакой...даже не знаю,как определить и куда...ын легэтуры ку калинка:))))),еу ниш одоаты нам со кынт....да ди ештеа ка алдитини,а сы кынти фрумушел ымпреуны ку ромьньий...аша вый фелу...ди ештеа ка алди вой о кынтат ын тоати лимбили кари трекусы пи ишь...каты ынцэлесу еу ам скрис шея шео фост шы шея ши фашиц ка тини...ший ромын шы мычешти ромьнешти... -
#668 sus 07 august 2012 | 18:00 ....nu ti plinji di nila...Andrusa...eu asa am lichito si am nimerit vad ca... 1...Draga "sus", asa-s moldovenii, au plecat din tara si finanteaza bugetul tarii, ca voi sa-i faceti in tot felul!...1...so dus din tari ca au ales nisti incapabili ,si sio ales aseia au...tu nu pintru minin lucrez rominule,da pintru tini,si mintui schinsitu...to esti moldovean...teo botizat altfel ca cum o fost era rau...2...Da draga "sus" Transnistria traeste.2...traesti fara tine si nus tat ca tini....3...cu sarapov era 2 intalesuri,tu nai nimerit nis una...cu incretiturili nu si lauda ,eli sau sint,sau nus fiindca eu pot sa ma pronunt pentru fiecare cuvint spus anterior de mine la care n ai contrapus nimic:))...eu am deteminat ceva concret ,dar tu ai raspuns ca la insulta fara sa intaleji continutu...eu nu ma supar pi nica:)))),mai ale s pi tini,cum pot fii suparay pi tini,astai o prostii:))))...tu esti diparti ,da asa di diparti cu minte,eu as spuni ca tu ai daltonism intelectual... -
#669 teianul 07 august 2012 | 14:47 #1659
Draga "sus", daca ma faci Sarapov, atunci tu vrei sa fii Gorbatii. Ai aflat cum ma cheama, desi sau censurat c***** (multumesc Administratorului, p-u ca aveam remuscari de bun simt, dar tot din dragostea lui "sus" am scris-o), stii despre ce este vorba. Te laudai ca ai multe incretituri. Ia mai inchretestele o data, ca arata sa fie toate paralele, cheptanate in urma, spre URSS si Russia. Cind bate vintul si miroase a pine calda de la mama de-a casa, la tine suera "Kalinka" in cap. -
#670 teianul 07 august 2012 | 14:39 #1658
Da draga "sus" Transnistria traeste. -
#671 teianul 07 august 2012 | 14:36 #1658
Draga "sus", asa-s moldovenii, au plecat din tara si finanteaza bugetul tarii, ca voi sa-i faceti in tot felul! -
#672 teianul 07 august 2012 | 14:34 #1657
Draga "sus2, cum pot sa ma supar pe tine, imi esti asa de drag!? -
#673 sus 07 august 2012 | 7:21 teianul ...si ti fereasca ceriu si pamintu ,sit fac analiza scrisilor di tini, isi pi saitu moldovenilor:)))...ca si vez sufletu rominilor ii distul si ti uit la televizor:)))...absolut di ajiuns...nustiu daca a mai scris,da sei mai saraca parte a rominiii ii partea noastra a moldovii cari si afla la romini...sei mai mult oameni dusi pisti hotare sint tot din aseia moldova...asta o spun rominii...si daci di analizat chiar cum era starea lucrurilor inainti di "revolutie",la 100 sar afla multi lucruri interesanti...tu povistestim nii ...da stai, num povisti:))))...stai undi stai вычислитель:))))...ну у тебя и профессия Шарапов:))))...P.S.nu tot romini is la fel,sint putini care s cu chisioarili pi pamint... -
#674 sus 06 august 2012 | 21:58 ...Андруша-а-а-а! не грей уши людям....di estea ca tini si la "marea uuniri",si la sei "mititica unire" so vindut tara care mult chear no putut so ei,erau domnitori tradat di estea ca tini si tot tara supravetue,da voi cu sufletal maruntal at vindut si vindet ultima bucatica,da e traesti in siuda voastra,CHINI SPURCAT!!!!... -
#675 sus 06 august 2012 | 21:50 ...bai romini din tiraspol:))))))....parci tei suparat...не хочешь поболтать на русском...дак о штий ла перфекцие...слушай такой вариант только у лохов проходит....дакы ту ешть молдован еу ыс трен:)))))....драшь ромынь антренамент ди трий орь кум во зыс гягя Ленин....суфлецэл мэрунцэл...."мемория колективэ"...clouni...unu cu sufletu dischis ,altu cu suflet"mari"....jiucat la matura....proverb din armata sovetica cu mare mare mare greu tradus -
#676 teianul 06 august 2012 | 16:20 Citeşte mai departe -
#677 teianul 06 august 2012 | 15:27 Citeşte mai departe -
#678 sus 04 august 2012 | 8:28 ... ;))))))))),tu nu pot s im plasi sau si nu m plasi,eu ma uit di alt punct :))))))).... -
#679 sus 04 august 2012 | 8:20 Citeşte mai departe -
#680 CalinRomania 04 august 2012 | 2:32 Draga sus-ule ....#1646....."daca vrei luam o tema concreta o discutam di la, pina la...."
.................................................................................................................................
Hai sa vedem chestiile acestea cu genetica........:)))))))))
"sau facut studii genetice unde sa adeverit faptu ca oamenii de pe pamintu inclusiv si a rominiei fostii daci care tot se difereau unii de altii si nu intimplator....adica adn i acelas ca si 3-5 mii ani in urma..."...........................................................................................
...............................................................................................................................
Sunt absolut convins ca si tu esti diferit fata de vecinii tai.......:))))))) Sau nu ??? :))))))))