Percheziții de amploare în nordul țării (Foto, Video)

Percheziții de amploare în nordul țării (Foto, Video)

Percheziții de amploare în nordul țării, într-un dosar în care sînt vizați mai mulți braconieri și traficanți de droguri.

De pe 13 aprilie curent, cînd angajații Sectorului Poliției de Frontieră „Costești" au depistat un mistreț sălbatic împușcat și trei cartușe calibru 12 mm, a fost pornită urmărirea penală pe faptul vînatului ilegal și identificați posibilii făptuitori. Totodată, s-a stabilit că persoanele bănuite figurează în cadrul unei alte urmăriri penale ce vizează circulația ilegală a substanțelor narcotice.

În context, pentru valorificarea informațiilor acumulate, echipa mixtă a realizat percheziții la domiciliile a trei cetățeni ai R. Moldova, locuitori ai raionului Glodeni.

Urmare a discinderii la bănuitul din satul Lipovăț, r-nul Glodeni, s-au depistat o blană de vulpe şi trei de bursuc, un binoclu și un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, calculator, telefoane mobile, aparat foto. Mai mult, cîinele de serviciu Grom a descoperit și un vas de trei litri în care erau ticsite pachete cu masă vegetală mărunțită asemănătoare cu marijuana.

Concomitent, în cadrul percheziționării domiciliului altui bănuit, locuitor al satului Balatina, au fost ridicate 57 de cartușe de vînătoare calibrul 12 mm și 16 mm, deținute ilegal, și două pachete din polietilenă, în care era ambalată substanță vegetală mărunțită, asemănătoare cu marijuana.

Pentru comiterea ilegalităților, trei persoane au fost reținute și plasate în izolatorul de detenție preventivă.

Source: noi.md

Keywords:

perchezitii , Nord

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
146 locuitori

Victoria este un sat din cadrul comunei Sărăteni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 71 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 146 de oameni. Satul Victoria a fost menționat documentar în anul 1905.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.