21 april 2021, 10:40 views 2966
Incendiu puternic la un depozit cu vopsea din capitală
Photo: dse.md
21 april 2021, 10:40 views 2966

Incendiu puternic la un depozit cu vopsea din capitală

Un depozit cu vopsea, din strada Calea Basarabiei din capitală, a luat foc în această dimineață, 21 aprilie.

La fața locului a fost mobilizată toată garnizoana municipiului Chișinău a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Potrivit martorilor, o parte din pereții depozitului s-au prăbușit. Aproape de ora 09.00, pompierii au reușit să localizeze incendiul.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat că apelul la 112 a parvenit la ora 07.19, iar la fața locului sînt mobilizate 15 echipaje de pompieri disponibile. Este vorba despre o suprafață de două-trei mii de metri pătrați, iar cantitatea și tipul de vopsea nu se cunoaște. Inițial exista pericol de explozie, însă acesta a fost depășit.

Zona a fost încercuită, fiind restricționat accesul trecătorilor. Odată cu localizarea incendiului, flăcările nu se mai răspîndesc, fiind exclus pericolul pentru clădirile din preajmă.

„Din informațiile preliminare, în clădire nu se afla nimeni. Victime nu sînt raportate. Cauzele și circumstanțele urmează să fie stabilite după finalizarea intervenției", a menționat Liliana Pușcașu.

Source: www.ipn.md

Keywords:

incendiu , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
385 locuitori

Lucăceni este un sat din cadrul comunei Horeşti, raionul Făleşti. Satul Lucăceni este situat la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 385 de oameni. Documentar satul Lucăceni este menţionat la 3 iunie 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.