25 january 2021, 14:15 views 2204
Curat nu este acolo unde se face ordine, dar acolo unde este păstrată curățenia (Foto)
25 january 2021, 14:15 views 2204

Curat nu este acolo unde se face ordine, dar acolo unde este păstrată curățenia (Foto)

Utilizatorii de internet spun că, deși serviciile municipale Chișinău anterior au curățat strada Pietrăriei de mormanele de gunoi, pe care le-au creat localnicii, din păcate, aceștia din urmă continuă să arunce moloz și alte deșeuri, și a cetățenilor ar trebui să înțeleagă că, cu o astfel de atitudine, nici un fel de serviciul nu ne va ajuta să curățăm orașul, relatează Noi.md.

Este important ca chișinăuienii să înțeleagă că, așa cum a spus clasicul, cunoscutul scriitor rus A. P. Cehov, "Curat nu este acolo unde se face ordine, dar acolo unde este păstrată curățenia".

Fiecare locuitor al capitalei noastre trebuie să înțeleagă acest adevăr și să înceapă să-și schimbe atitudinea față de lumea din jurul nostru pentru a face orașul nostru mai curat și mai frumos. În caz contrar, datorită unor oameni neglijenți, gunoiul cu o constantă de invidiat va apărea pe străzi, în parcuri și în scuarurile capitalei, și cît de bine nu s-ar curăța gunoiul, peste puțin timp acolo va fi din nou murdar. Dar unde nu se va face gunoi, nu va fi niciodată murdar.

Pentru a nu fi nevoiți să ieșim la zile de salubrizare, este important să învățăm să nu facem gunoi și să respectăm munca serviciilor municipale și a cetățenilor care au grijă de curățenia orașului și le ajută să facă curățenie în cadrul diferitelor acțiuni.


Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , deşeuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1 locuitor

Cuconeştii Vechi este un sat din cadrul comunei Cuconeştii Noi, raionul Edineţ. Satul se află la o distanță de 30 km de oraşul Edineţ, 38 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului este reprezentată de o singură persoană. Prima menţionare documentară a satului Cuconeşti datează din anii 1606-1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.