20 january 2021, 12:30 views 2753
Grădina Zoologică din Chişinău
20 january 2021, 12:30 views 2753

Grădina Zoologică din Chişinău "s-a îmbogățit" cu 31 de viețuitoare

Se înmulțește fauna de la Zoo. 31 de animale au fost aduse la Grădina Zoologică din Chişinău, a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Este vorba de 9 specii de animale noi, dintre care 7 specii pentru prima dată au ajuns la Grădina Zoologică din capitală. Este vorba despre lemuri, caracali, servali, mara, capybara, capricorni, harza, lupoaice şi maimuţe.

„Animalele au fost aduse din grădinile zoologice din Novosibirsk şi Habarovsk, Rusia. Actualmente vietățile sînt în carantină, iar vizitatorii le vor putea admira din primăvară. Administraţia Grădinii Zoologice pregătesc în prezent noi spaţii şi voliere pentru animalele recent achiziţionate”, spune edilul.

De precizat că în următoarea perioadă se intenţionează a aduce la Chişinău şi cîţiva lei. În prezent la Grădina Zoo din capitală locuiesc peste 1100 de animale din 169 de specii.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1673
Populația:
1619 locuitori

Corbu este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Corbu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dondușeni și la 233 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Corbu a fost menționat documentar în anul 1673.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.