24 november 2020, 14:00 views 3191
Noua rută de troleibuz de pe strada Albișoara: Ce itinerare sînt propuse
24 november 2020, 14:00 views 3191

Noua rută de troleibuz de pe strada Albișoara: Ce itinerare sînt propuse

Municipialitatea va institui o nouă rută de troleibuz ce va face legătura între sectorul Botanica - sectorul Buiucani și va circula pe strada Albișoara.

Acest lucru este necesar în contextul în care transport public pe această stradă nu există, a declarat Ion Ceban.

Astfel, pînă la sfîrșitul acestei săptămîni, RTEC urmează a prezenta propunerile care vor acoperi următoarele zone și străzi, după cum urmează:

1. Liviu Deleanu, Nicolae H. Costin, Albă Iulia, Vasile Lupu, Mihai Viteazu spre Albișoara cu întoarcere la str. A. Pușkin.

2. Cuza-Vodă, Burebista, Grădina Botanică, Muncești cu întoarcere la Grigore Vieru.

"Regia Transport Electric va modela aceste rute, iar intenția noastră este de a consulta opinia publică pînă în data de 15 ianuarie 2021. Avem nevoie de dezbateri pentru a stabili care dintre aceste rute ar fi mai convenabile pentru cetățeni", a declarat Ion Ceban.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , rută

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
4 locuitori

Voitovca este un sat din cadrul comunei Cuzmin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Camenca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 4 oameni. Satul Voitovca a fost înființat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.