08 june 2020, 15:30 views 3447
Consiliul Municipal Chișinău a aprobat restricții la amplasarea stațiilor de alimentare cu combustibil
08 june 2020, 15:30 views 3447

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat restricții la amplasarea stațiilor de alimentare cu combustibil

Stațiile de alimentare cu combustibil de pe raza municipiului Chișinău nu vor mai fi construite alături de instituțiile sanitare, instituțiile de învățământ ori alături de bazinele acvatice, transmite MOLDPRES.

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat în ședința de astăzi un proiect de decizie referitor la reglementarea amplasării stațiilor de alimentare cu produse petroliere în raza municipiului Chișinău. Potrivit acestui nou regulament, s-a mărit zona de protecție sanitară și ecologică de la 25 de metri la 50 de metri.

Revenirea la vechea distanță de protecție sanitar-ecologică a fost necesară datorită creșterii numărului de stații de alimentare cu combustibil în municipiul Chișinău. Actualmente funcționează 143 de asemenea stații de alimentare. Potrivit consilierilor municipali, multe dintre acestea nu respectă regimul de protecție sanitar-ecologică.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

Chisinau , benzinărie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
1740 locuitori

Şaptebani este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Şaptebani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 22 km de orașul Rîșcani și la 202 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1740 de oameni. Satul Șaptebani a fost menționat documentar în anul 1425.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.