20 june 2020, 12:30 views 3694
Au transformat trotuarul în parcare, împiedicînd accesul pietonilor (Video)
20 june 2020, 12:30 views 3694

Au transformat trotuarul în parcare, împiedicînd accesul pietonilor (Video)

Unii șoferi continuă să parcheze pe unde apucă. De exemplu, în sectorul Botanica al capitalei, a „apărut” o parcare chiar pe trotuar, lucru ce împiedică libera circulație a pietonilor, inclusiv a mamelor cu cărucioare.

Din cîteva imagini ajunse pe adresa redacției noastre, se vede clar cum mai mulți șoferi au transformat trotuarul de la intersecția bulevardelor Dacia și Cuza Vodă într-o simplă parcare.

Pe lîngă faptul că împiedică accesul trecătorilor, șoferii au „contribuit” și la deteriorarea trotuarului.

Solicitată pentru o reacție, ofițerul de presă al Inspectoratul Național de Securitate Publică, Natalia Golovco, a declarat pentru Noi.md că acest caz a fost înregistrat și, în cel mai scurt timp, va reveni cu reacție.

 

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , parcare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1659
Populația:
2867 locuitori

Ţînţăreni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ţînţăreni și Creţoaia. Satul Țînțăreni este situat la o distanță de 10 km de orașul Anenii Noi și la 33 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2867 de oameni. Prima atestare a satului Ţînţăreni a fost în 1659 (cu numele de Luțeni).

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.