18 july 2019, 11:08 views 2427
Traficul rutier pe str. Tighina din capitală, închis
18 july 2019, 11:08 views 2427

Traficul rutier pe str. Tighina din capitală, închis

În perioada: 19 – 23 iulie 2019 va fi întrerupt traficul rutier pe str. Tighina, pe tronsonul: str. București – str. A. Șciusev.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun).

Avînd în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, pe tronsonul: str. București – str. A. Șciusev, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 9:

Tur:  - de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 125 și nr. 191:

Tur: de pe str. București pe str. V. Alecsandri, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur: de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. A. Mateevici și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 190:

Tur: de pe str. Tighina pe str. București, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , strada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
458 locuitori

Crețoaia este un sat în componenţa comunei Ţînţăreni, raionul Anenii Noi. Satul Crețoaia este situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi, la 7 km de staţia de cale ferată Socoleni și la 24 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 458 de oameni. Satul Creţoaia a fost întemeiat în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.