17 december 2018, 16:55 views 11192
Cînd va fi dată în exploatare Chișinău Arena
17 december 2018, 16:55 views 11192

Cînd va fi dată în exploatare Chișinău Arena

14 octombrie 2019 este ziua în care va fi dată în exploatare complexului multifuncțional de importanță națională „Chișinău Arena". Anunțul a fost făcut de către ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici în cadrul conferinței de bilanț a activității instituției pe care o conduce pentru anul 2018.

În cadrul eveimentului a fost prezentat și un filmuleț cum va arăta proiectul "Chișinău Arena" după finalizarea lucrărilor:

Construcția complexului multifuncțional Chișinău Arena a fost lansată de Hramul orașului Chișinău, 14 octombrie 2018, la Stăuceni, în cadrul unei ceremonii oficiale. Arhitectul proiectului „Chișinău Arena", Kerem Yazgan a prezentat în detalii caracteristicile acestui complex unic pentru Republica Moldova. Mai multe detalii aici.

Source: realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1462
Populația:
32530 locuitori
Logo

Ungheni este un oraş în Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ungheni. Amplasat în partea de vest a republicii, pe malul stâng al rîului Prut, oraşul Ungheni este situat la o distanţă de 107 km de Chișinău. Localitatea este cel mai important punct vamal feroviar cu România. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 32530 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Unghiul, datează din 1462, fiind în proprietatea boierului Bratu.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.