12 october 2018, 10:45 views 8226
Șoferi fără educație (Foto)
12 october 2018, 10:45 views 8226

Șoferi fără educație (Foto)

Cît de ageri la minte sînt șoferii moldoveni, o demonstrează o simplă ieșire în oraș. Însă adesea aceștea întrec orice limită.

După ce autoritățile din primărie anunțau că au început instalarea stîlpilor antiparcare pe bulevardul central din capitală, care ar fi trebuit să elibereze trotuarele de mașini, iată că mai nou, șoferii merg pe trotuar pentru a ajunge să parcheze de partea opusă a stîlpilor.

O fotografie postată pe o rețea de socializare arată că nimic nu îi poate disciplina pe șoferi.

Mai mult decît atît, mai nou, odată cu instalarea bradului din centrul capitalei, șoferii ingenioși își parchează mașinile chiar în Piața Marii Adunări Naționale pentru a reuși să facă o selfie în fața pomului de Crăciun.

Reamintim că anterior, Vitalie Butucel șeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie al CMC a declarat pentru Noi.md că pe străzile centrale din Chișinău vor fi instalați 5000 de stîlpi antiparcare.

Este vorba de bulevardul Ștefan Cel Mare, strada C. Negruzzi și V. Alecsandri", a spus Butucel. Pe artera principală a capitalei au fost deja instalați 1000 de stîlpi antiparcare.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , soferi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1722
Populația:
1342 locuitori

Butuceni este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Butuceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 85 km de Chișinău. Populaţia satului Butuceni alcătuia 1342 de oameni în anul 2001. Satul Butuceni a fost menționat documentar în anul 1722.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.