14 august 2018, 10:15 views 6838
În toate ascensoarele din Chișinău vor fi instalate panouri informative
14 august 2018, 10:15 views 6838

În toate ascensoarele din Chișinău vor fi instalate panouri informative

În cabinele tuturor ascensoarelor din municipiul Chişinău urmează a fi instalate panouri informative ce vor conţine numerele de telefoane ale serviciului de depanare în caz de blocaj.

O dispoziţie în acest sens a emis primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu.

Administratorii sau gestionarii blocurilor de locuinţă din municipiul Chişinău vor revizui contractele cu prestatorii de deservire tehnică a lifturilor, în conformitate cu cerinţele minime de securitate privind exploatarea ascensoarelor.

Preturile de sector vor informa toţi administratorii sau gestionarii blocurilor de locuinţă despre necesitatea plasării în cabina ascensorului a numerelor de telefoane ale serviciului de depanare în caz de blocaj.

Source: noi.md

Keywords:

lift , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1715
Populația:
225 locuitori

Rîngaci este un sat din cadrul comunei Cepeleuţi, raionul Edineţ. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Edineț și la 234 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 225 de oameni. Satul Rîngaci a fost menționat documentar în anul 1715.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.