31 december 2013, 10:55 views 17658
31 december 2013, 10:55 views 17658

În satul Valea Mare din raionul Ungheni a fost inaugurat un sediu model de Poliţie


Foto: moldpres.md

La 30 decembrie în satul Valea Mare, raionul Ungheni a fost inaugurat un Post de Poliţie, a relatat pentru MOLDPRES Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Executivului.

Postul de Poliţie Nr. 6 este amplasat în satul Valea Mare şi deserveşte nouă localităţi: Valea Mare, Morenii Vechi, Buzduganii de Sus, Buzduganii de Jos, Morenii Noi, Şicovăţ, Costuleni, Măcăreşti şi Frăsineşti. Astfel, şapte colaboratori de poliţie vor asigura ordinea publica şi siguranţa a peste 12 mii de locuitori.

Pentru renovarea imobilului au fost alocaţi 310 mii de lei din bugetul de stat, iar alte 75 de mii de la Autoritatea Publică Locală. Ministerul Afacerilor Interne şi Inspectoratul General de Poliţie au asigurat mobilierul, tehnica de calcul şi un automobil.

Source: moldpres.md

Keywords:

localitati , politia , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
320 locuitori

Stîrcea este un sat din cadrul oraşului Glodeni, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Glodeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 320 locuitori. Satul Stîrcea a fost înființat în anul 1901.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.