14 march 2019, 11:30 views 12259
Gimnaziul din Mîndrești, distrus de o furtună de vînt (Foto)
14 march 2019, 11:30 views 12259

Gimnaziul din Mîndrești, distrus de o furtună de vînt (Foto)

Cele două zile de cod galben au adus multă tristețe la Gimnaziul din Mîndrești, unde momentan nu se fac ore din cauza pagubelor produse de vînt.

Ieri, sătenii s-au adunat să facă ordine în curtea școlii, pentru a isprăvi un pic situația.„Am ezitat să împărtășim cu voi aceste imagini dezolante. Pentru că ne doare. Ținem să menționăm că după ce a trecut șocul, am tras adînc aer în piept și ne-am apucat de treabă. Azi, datorită angajaților instituției și a ajutorului oferit din partea cîtorva părinți (puțini, dar foarte buni!) am reușit să facem ordine. Am început să cîrpim ceea ce putem. Am schimbat geamurile sparte de la cantină (pe datorie). Sperăm să găsim soluții și pe mai departe", au menționat reprezentanții liceului. Reamintim că, timp de două zile în toată țara a fost cod galben de vînt. Mai multe case și instituții s-au ales cu pagube.

Source: diez.md

Keywords:

furtuna , scoala , Telenești

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1682
Populația:
2589 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2589 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1682.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.