12 november 2018, 11:05 views 8725
Podul de lîngă Chişinău care riscă să se prăbuşească (Foto)
12 november 2018, 11:05 views 8725

Podul de lîngă Chişinău care riscă să se prăbuşească (Foto)

O gaură foarte mare a apărut pe podul de pe traseul M5, din apropierea localității Budești. Șoferii care traversează podul se tem că acesta s-ar putea prăbuși, întrucât starea sa se agravează tot mai mult în ultima perioadă.

Podul face parte din unul dintre cele mai circulate trasee din Republica Moldova, M5 (Frontiera cu Ucraina – Criva – Bălți – Chișinău – Tiraspol – frontiera cu Ucraina).

Pe Facebook au fost publicate imagini care prezintă o fisură extrem de gravă în acest pod, care pune în pericol miile de șoferi ce-l traversează zilnic.

Cu toate acestea, traseul este circulat în continuare. Mai mult decât atât, deși în luna septembrie Administrația de Stat a Drumurilor a fost sesizată de primăria Budești în legătură cu starea podului, autoritățile centrale au răspuns că acesta nu prezintă pericol.

Source: cotidianul.md

Keywords:

pod , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
177 locuitori

Grinăuţi este un sat din cadrul comunei Mihălăşeni, raionul Ocniţa. Satul Grinăuți este situat la o distanță de 12 km de orașul Ocnița și la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 177 de oameni. Prima atestare documentară a satului Grinăuți datează din anul 1872.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.