22 june 2016, 12:15 About the Moldavian language views 7411
Expoziția „Fabricat în IAR” la Rezina
22 june 2016, 12:15 About the Moldavian language views 7411

Expoziția „Fabricat în IAR” la Rezina

Incubatorul de Afaceri din Rezina (IAR) vă invită la „Ziua uşilor deschise" organizat de Ministerului Economiei RM în parteneriat cu Consiliul raional Rezina şi Organizaţia Pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Evenimentul va avea loc pe data de 22 iunie 2016 în sala de şedine a IAR, or. Rezina, str. Alexei Şciusev 10, începînd cu ora 10:00.

În cadrul evenimentului va avea loc prima ediţie a expoziţiei „Fabricat în IAR" la care vor fi expuse produsele şi serviciile prestate în cadrul Incubatorului.

Scopul evenimentului este de a promova rezidenţii IAR şi antreprenoriatul local prin diseminarea informaţiei referitoare la oportunităţile de dezvoltare pentru antreprenorii din raion.

Incubatorul de Afaceri din Rezina (IAR) este o organizație necomercială, fondată de către Consiliul raional Rezina şi implementată de Organizaţia de Dezvoltare a Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) pentru activitate antreprenorială de producere și prestări servicii.

În cadrul Incubatorului sînt 13 rezidenţi dintre care 4 start-upuri (afaceri noi create), care pînă în prezent au creat 37 de locuri de muncă ce beneficiază de consultanţă şi instruire antreprenorială, suport consultativ şi servicii juridice gratuite, costuri de administrare reduse, spaţii de producere şi oficii la preţuri facilitare, şi multe alte oportunităţi datorită cărora afacerea lor prosperă.

Activitate companiilor este orientată în domeniul prestarării serviciilor şi producerii. Printre principalele sfere de activitate sînt: agenţii de publicitate, confecţionarea articolelor de termopan, proiectări în construcţii, servicii de evidenţă contabilă, ambalarea ceaiului din plante naturale, confecţionarea veşmintelor bisericeşti, lucrări şi instalări electrice.

Source: diez.md

Keywords:

expoziție , Rezina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1871
Populația:
34 locuitori

Zviozdocica este un sat din cadrul comunei Ucrainca, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Căușeni și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 34 de oameni. Satul Zviozdocica a fost menționat documentar în anul 1871.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.