07 december 2014, 09:32 Humor views 22532
07 december 2014, 09:32 Humor views 22532

Moldovenii zîmbesc: TOP 10 cele mai ciudate cereri de viză


Foto: kavpolit.com

Un sud-african a aplicat pentru o viză europeană motivînd că vrea să vină în România pentru a îşi cîştiga traiul "vînînd vampiri" relatează cotidianul Daily Star, care citează un top 10 al celor mai bizare cereri de viză din întreaga lume.

Cererea bărbatului din Africa de Sud ocupă primul loc într-un top realizat de un serviciul online de aplicaţii pentru vize ce include cele mai bizare 10 motive pentru a obţine o viză din ultimele 12 luni.

Liam Clifford care lucrează pentru serviciul GlobalVisas. com a declarat: "Unele sunt mai surprinzătoare ca altele. În special cele care fac referire la activităţi ilegale. Sfătuim toţi aplicanţii pentru vize să arunce cel puţin o privire peste legile ţărilor în care vor să se mute înainte de a aplica".

"Iar pe cei cu motivaţii neobişnuite, deşi legale, îi felicităm pentru ingenioasele alegeri în materie de carieră", mai declară acesta pentru Daily Star.

În continuare, iată întregul top zece al celor mai neobişnuite cereri de viză:

1. Un sud-african a aplicat pentru o viză europeană declarînd că vrea să se ducă în România pentru a "vîna vampiri" ca meserie.

2. Un brazilian a aplicat pentru o viză în Marea Britanie pentru a aduce "flamenco pe străzile din Norwich", susţinînd că este profesor de flamenco.

3. O femeie din Rusia dorea o viză europeană pentru a îşi exersa "profesia sa" în Olanda, această profesie fiind prostituţia.

4. Un operator de pompe funebre din Mexic dorea să îşi aplice abilităţile sale în pregătirea cadavrelor în Spania. Ulterior, s-a aflat că acesta avea un "cazier penal extins" iar viza i-a fost refuzată.

5. Un aplicant a considerat că este priceput la a manevra piroga în ţara sa natală, Mali, aşa că a dorit să îşi transfere abilităţile pe canalele navigabile ale Veneţiei ca gondolier după ce "a văzut la televizor".

6. Degustător de mîncare de cîini - Cineva ar fi aplicat şi obţinut acest post pe baza "experienţei anterioare" iar, în consecinţă, a aplicat pentru o viză în SUA.

7. Un bărbat a declarat deschis în cadrul procesului de obţinere a vizei că "fuge de autorităţile locale" din ţara sa natală Filipine şi că doreşte să se alăture familiei sale din Australia.

8. Un "model de picioare" a dorit să se mute din SUA în Franţa unde, aparent, profesia sa era "foarte căutată".

9. O femeie a aplicat pentru o viză în Marea Britanie după ce, aparent, ar fi obţinut "un post sezonier ca zombie" după ce a fost la un interviu în timp ce era în vacanţă.

10. Un bărbat din Peru a aplicat pentru o viză europeană pentru a tunde alpaca.

Sursa: gandul.info

Keywords:

turism , viza , umor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1649
Populația:
2183 locuitori

Albineţul Vechi este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rediul de Sus, Rediul de Jos, Albineţul Vechi și Albineţul Nou. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Fălești și la 131 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2183 de oameni. Satul Albineţul Vechi a fost menționat documentar în anul 1649.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.