Go to section: Folk crafts
04 august 2015, 12:09 Folk crafts views 12118
„Viorica-Cosmetic”: produse naturale pentru întreaga familie într-un nou magazin
04 august 2015, 12:09 Folk crafts views 12118

„Viorica-Cosmetic”: produse naturale pentru întreaga familie într-un nou magazin

Fabrica de Parfumerie și Cosmetice „Viorica-Cosmetic" vine mai aproape de clienții săi prin intermediul unui nou magazin deschis în centrul capitalei, relatează NOI.md.

În noul magazin „Viorica", clienții vor întîlni deja mult cunoscuta gamă de produse naturale, dar și cîte ceva din seriile cele mai noi. Spectrul magazinului întrunește produse pentru îngrijirea pielii și a părului, creme, șampoane, geluri de duș, parfumuri.

În pragul sărbătorilor, „Viorica" a venit cu inovații, punînd în vînzare certificate în valoare de 100, 200 și 500 de lei, care pot fi dăruite celor apropiați, iar aceștia, la rîndul lor, pot să-și aleagă singuri produsele dorite. Pe lîngă aceste certificate, cumpărătorii pot beneficia și de o cartelă de reducere. Cu cît va fi mai mare suma achizițiilor, cu atît reducerea va fi mai semnificativă, iar aceste certificate vor putea fi folosite de întreaga familie. „Acum le vom mulțumi clienților noștri nu doar prin cuvinte, ci oferindu-le posibilitatea de a simți loialitatea noastră", a specificat Pavel Melnic, directorul de marketing al SA „Viorica-Cosmetic".

La fel, în noul magazin pot fi achiziționate seturi cadou din seriile naturale „Flovio" și „Violelle" la prețuri accesibile, perfecte pentru a fi dăruite persoanelor dragi, de sărbători sau cu ocazia unor evenimente importante. „Viorica" îi răsfață și pe bărbați prin oferte de creme, geluri pentru ras și parfumuri aromate.

Nici cei mici nu au fost uitați de „Viorica-Cosmetic", pentru ei fiind create o serie de produse recomandate de pediatrii din Moldova. Aceste produse pot fi utilizate chiar din primele zile de viață ale bebelușilor. Este vorba de „Victorița" și „Victoraș", care nu conțin substanțe chimice și nocive, iar în curînd va fi renovată seria „Bebeluș".

„Viorica Cosmetic" promite să deschidă noi magazine specializate, cu o nouă serie de parfumerie, ce va conține arome noi, atît pentru femei, cît și pentru bărbați. Parfumurile de la „Viorica" sînt create în colaborare cu cei mai buni parfumeri din lume, de aceea se mizează pe faptul ca clienții vor fi plăcut surprinși de noile produse.

Noul magazin „Viorica" este situat pe adresa: strada Pușkin, 28/1, fiind cel de-al șaselea magazin specializat deschis la Chișinău.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
1402 locuitori

Bieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cihoreni, Slobozia-Hodorogea și Bieşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1402 oameni. Satul Biești a fost menționat documentar în anul 1430.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.