24 february 2020, 16:30 Health views 3733
Cod galben de alertă națională privind coronavirusul în R.Moldova
24 february 2020, 16:30 Health views 3733

Cod galben de alertă națională privind coronavirusul în R.Moldova

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a instituit cod galben de alertă la nivel național în legătură cu epidemia de coronavirus.

O declarație în acest sens a fost făcută de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu în cadrul ședinței Comisiei pentru Sănătate Publică, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Autoritățile au dat asigurări că toate instituțiile medicale sînt asigurate cu medicamente și echipamente de protecție.

Totodată, la solicitarea Poliției de Frontieră, pe Aeroportul Internațional Chișinău a fost instalat un termoscaner, unde fiecare călător este supus termometriei pentru a identifica persoanele care reprezintă risc de infectare.

Persoanele care revin în țară și care prezintă simptomatica bolii, sînt îndemnate să contacteze de urgență Agenția Națională de Sănătate Publică la tel.: 080012300.

Source: jurnal.tv

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1454 locuitori

Alexanderfeld este un sat şi comună din raionul Cahul. Alexanderfeld este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cahul și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1454 de locuitori. Satul Alexanderfeld a fost întemeiat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.