26 april 2023, 11:30 Health views 8654
Descoperire surprinzătoare despre fructele și legumele din supermarket
26 april 2023, 11:30 Health views 8654

Descoperire surprinzătoare despre fructele și legumele din supermarket

Cele mai multe fructe și legume care se vînd în marile magazine nu sînt nici pe departe proaspete.

Bananele sînt transportate în frigidere la doar 36 de ore după ce au fost culese, ceea ce împiedică procesul de coacere. Odată ce ajung la destinație, sînt așezate în recipiente speciale, închise ermetic, pentru a grăbi coacerea, scrie mashable.com, citează realitatea.net.

Pentru ca salata verde sau alte legume să pară proaspete cînd le vedem în supermarket, ele sînt spălate cu apă foarte rece și uscate cu ajutorul unor aparate speciale, după care împachetate în ambalaje în care nivelul de oxigen și dioxid de carbon a fost modificat pentru a împieica deteriorarea.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1492
Populația:
476 locuitori

Bursuc este un sat din cadrul comunei Japca, raionul Floreşti. Localitatea se află la o distanţă de 70 km de oraşul Florești şi la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 476 de oameni. Satul Bursuc a fost menționat documentar în anul 1492.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.