19 november 2020, 12:55 Sport views 3196
Vești rele pentru Naționala Moldovei
19 november 2020, 12:55 Sport views 3196

Vești rele pentru Naționala Moldovei

Selecționata de fotbal a Moldovei a încheiat pe ultimul loc grupa a 3-a din Liga C a Ligii Națiunilor.

"Tricolorii" au cedat la limită pe terenul statului Kosovo, scor 0-1, transmite IPN.

Atacantul Ion Nicolaescu a ratat o șansă imensă în minutul 19. El a reluat cu capul peste poartă după o centrare foarte bună a lui Danu Spătaru. Cum ocaziile irosite se răzbună, kosovarii au înscris golul victoriei în minutul 31. După o fază fixă, mingea a ajuns la fundașul lui Dinamo Zagreb, Lirim Kastrati, care a reușit să-l învingă pe portarul Stanislav Namașco. În repriza secundă, Moldova a căutat golul egalării și a ratat o nouă șansă mare în ultimul minut, prin nou-intratul Alexandr Belousov.

Selecționerul Engin Firat, care rămîne fără victorie la cîrma naționalei Moldovei, a folosit următorii jucători: Namașco - Reabciuk, Armaș (c), Efros, Jardan - Ioniță (Caimacov 60), Cebotaru, Țurcan, Plătica (Rață 38), Spătaru (Belousov 86) – Nicolaescu

Moldova încheie grupa cu un singur punct la activ și va juca barajul cu Kazahstan pentru a se menține în Liga C. Grupa a 3-a a fost cîștigată de Slovenia.

Source: ipn.md

Keywords:

sport , fotbal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
803 locuitori

Mihailovca este un sat din cadrul comunei Prepeliţa, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Sîngerei și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituia 803 oameni. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1890.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.